fbpx ...
CERTIFICERET MASSØR I HVIDOVRE

OM MFROST MASSAGE

Vi er glade for at præsentere vores nye massør, Jonatan Libares. Med en solid baggrund som fysioterapeut og massør bringer Jonatan en omfattende erfaring med forskellige massageformer og teknikker til bordet.

Jonatan er dedikeret til at hjælpe vores klienter med at forbedre deres fysiske velvære gennem en række behandlinger, herunder svensk massage, hot stone massage, graviditetsmassage, lymfedrenagemassage, muskelmassage og dybdegående massage. Hans erfaring spænder over forskellige arbejdssteder, herunder klinikker og spaer, hvor han har opnået ekspertise i at skræddersy behandlinger til klienternes individuelle behov.

Med en solid uddannelsesbaggrund fra UAI University i Buenos Aires og Almirante Brown College har Jonatan opnået en bachelorgrad i fysioterapi samt en grad i fysisk uddannelse. Han har også gennemført en række certificerings- og træningskurser, herunder dybdegående massage og hot stone massage.

Jonatans tilgang til massage og fysioterapi er præget af en høj grad af professionalisme og empati. Han er engageret i at skabe en tryg og behagelig oplevelse for vores klienter, samtidig med at han fokuserer på at fremme deres helbred og velvære.

Vi er sikre på, at Jonatan vil være en værdsat tilføjelse til vores team her hos MFrost Massage, og vi ser frem til at byde dig velkommen til en af hans effektive behandlinger. Jonatan snakker engelsk, men forstår en lille smule dansk. 

Massage Therapist and Physiotherapist, with experience in many
different types and techniques of massages. I am dedicated and charismatic in dealing with people, contributing all my knowledge and experience to help people improve their physical well-being.

Hvem er MFrost Massage?

PROFESSIONEL & CERTIFICERET MASSØR
Jeg er Mikkel Frost, og jeg er en certificeret massør med en passion for at hjælpe mennesker med at lindre smerter og spændinger i kroppen og opnå en sundere og mere afslappet livsstil. Jeg har specialiseret mig i klassisk massage, sportsmassage og fysiurgisk massage og har opnået en stor mængde erfaring og ekspertise inden for disse områder.

Jeg tror på, at massagebehandlinger kan have en positiv indvirkning på både kroppen og sindet, og jeg stræber altid efter at give mine klienter den bedst mulige behandling. Jeg er dedikeret til at hjælpe mine klienter med at forbedre deres kropsholdning og bevægelighed, og jeg tilbyder en rolig og afslappende atmosfære i min klinik i Hvidovre.

Jeg fortsætter med at lære og udvikle mig selv ved at tage kurser og workshops og holde mig opdateret med de nyeste massage teknikker og behandlingsmetoder. Jeg elsker mit arbejde som massør og er taknemmelig for at kunne hjælpe mine klienter med at opnå en sundere og mere afslappet krop. Kontakt mig for at lære mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med dine massagebehov.
Mikkel Frost, massør hos MFrost Massage
Mikkel Frost

Ejer, behandler & indehaver af MFrost Massage

  • Uddannet & Certificeret Sportsmassør
  • Wellness Massage
  • Sportsmassage
  • Fysiurgisk Massage
  • Ansigtsmassage
Certificeret massør fra AT Work Mikkel Frost, massør hos MFrost Massage Fysiurgisk massør og sportsbehandler
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.