fbpx ...
MFrost Massage i Hvidovre

Klippekort

Jeg forstår, at man vil spare, hvor man kan spare, og derfor tilbyder jeg klippekort, hvor man kan spare op til over 1000,- kr.

Hvorfor klippekort?

REGELMÆSSIG MASSAGE

Klippekort til massage i Hvidovre hos MFrost Massage er en fantastisk måde at få regelmæssig massage på og samtidig spare penge. Et klippekort hos MFrost Massage fungerer på den måde, at du køber et bestemt antal behandlinger på én gang og derefter kan du benytte dem i løbet af en periode på flere uger eller måneder.

En af de største fordele ved et klippekort til massage er, at det kan hjælpe med at opretholde en regelmæssig behandlingsplan. Mange mennesker oplever fordele ved at få massage hver uge eller hver anden uge, men det kan være svært at opretholde denne rutine, hvis man skal booke en behandling hver gang. Med et klippekort fra MFrost Massage kan man købe flere behandlinger på én gang og derefter planlægge dem i overensstemmelse med sin egen tidsplan.

Et klippekort til massage kan også være en økonomisk fordelagtig måde at få massage på. Prisen per behandling er lavere, når man køber et klippekort hos MFrost Massage, end når man køber behandlinger enkeltvis. Derfor kan man spare penge i det lange løb ved at vælge at købe et klippekort hos MFrost Massage.

En anden fordel ved et klippekort til massage er, at det kan være en god motivation til at fortsætte med at få massage regelmæssigt. Når man har investeret i et klippekort, kan det føles som en forpligtelse at benytte sig af de købte behandlinger. Dette kan hjælpe med at opretholde en sund og regelmæssig massagepraksis.

Endelig kan et klippekort til massage også være en god gaveidé til en ven eller et familiemedlem. At give en person et klippekort til massage kan være en måde at vise omsorg og støtte for deres sundhed og velvære. Samtidig kan det være en økonomisk overkommelig gave, der giver modtageren mulighed for at nyde godt af flere massagebehandlinger.
0 ,- kr
Spar op til
Priser & mere

Kom og få 3 ugers fysiurgisk forløb til kun 1500,-! Med dette tilbud sparer du endda 234,- kroner. I løbet af de tre uger vil du modtage tre fysiurgiske massager af 60 minutters varighed hver.

Jeg vil som din fysiurgiske massør arbejde med dine muskler og led for at afhjælpe eventuelle spændinger, smerter eller andre gener, du måtte have. Massage er med til at øge din blodgennemstrømning, mindske stress og forbedre din generelle velvære.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv og investere i dit helbred og velvære med et 3 ugers fysiurgisk forløb? Køb klippekort allerede i dag og start dit forløb mod mindre problemer med kroppen.

Er du træt af at gå rundt med smerter og spændinger i kroppen? Så har vi det perfekte tilbud til dig – vores 12 ugers fysiurgisk forløb til kun 3000,-! Du sparer endda 824,- og vil modtage 8 fysiurgiske massager á 45 minutter fordelt over 12 uger.

Jeg vil være din fysiurgiske massør i 12 uger og arbejde med dine muskler og led for at lindre eventuelle smerter og spændinger, du måtte have.  Jeg vil også sørge for at afhjælpe eventuelle ubalancer i kroppen og øge din generelle trivsel.

Med vores 12 ugers fysiurgiske forløb kan du se frem til en sundere og mere afslappet krop. Vores behandlinger kan også hjælpe dig med at reducere stress og forbedre din søvn.

Så hvorfor vente? Investér i dit helbred og dit velvære i dag med vores 12 ugers fysiurgiske forløb. Køb dit klippekort allerede i dag og oplev en krop, der føles mere afslappet og fri for smerter!

Har du brug for at forkæle dig selv i det kommende år? Så har jeg det perfekte tilbud til dig – mit 1 års wellness massage for kun 5000,-! Det er en besparelse på hele 1216,-, og du vil modtage 12 afslappende wellness massager á 60 minutter i løbet af året.

Lad mig tage dig med på en rejse ind i afslapningens verden. Vores wellness massage er designet til at få dig til at føle dig afslappet og fri for stress. Massagen kan også være med til at lindre spændinger i musklerne og forbedre din generelle trivsel.

Så hvorfor ikke investere i dig selv og dit velvære? Med vores 1 års wellness massage kan du se frem til en afslappende stund hver måned i et helt år. Det er den perfekte måde at forkæle dig selv og tage vare på dit helbred på samme tid.

Køb dit klippekort i dag og glæd dig til en helårsoplevelse af afslapning og velvære!

Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.